Beoordelingen van Steakhouse Pizzeria Osdorp Gouda

Recente recensies van Steakhouse Pizzeria Osdorp Gouda

4 sterren na 111 reviews

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vlot en wat een heerlijke pizza's!!!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en de pizza met zeevruchten was lekker.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Osdorp heeft de heerlijkste pasta's en wok. Bestel altijd je eten gwn hier😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uien en champions niet gaar. Koude pizza

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburgers waren koud. En waren de burgers niet echt smaakvol.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles 100%

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, op tijd geleverd en een hele vriendelijke bezorger

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Aanrader

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel/ warm bezorgd!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam op de tijd aan die gemeld stond. Het eten is lekker, goed gevuld en warm. Toppie

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima spul !!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het eten was binnen 20 minuten gebracht en dat op een vrijdagavond! Alles was ook heel warm!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de verandering hebben we dit keer dewraps besteld en de pizza kip.. kan het niet anders omschrijven dan dat het heerlijk was. Bestelling was er binnen 30 minuten en zeer vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, eerder dan aangegeven. Alles goed warm. Noodles waren lekker, misschien iets minder saus. Helaas was de opmerking over de kipburger niet gelezen, hierdoor was mijn zoon wat teleurgesteld.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld, enorm tevreden en de pizza's waren heerlijk!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, maar de scampi pasta had geen scampi maar gewone kleine garnalen. Beetje teleurstellend dus. Maar voor het overige prima.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat jullie eindelijk weer open zijn!!! Eten was zoals het altijd was, HEERLIJK!!!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza’s en pasta’s, snelle bezorging! Top kwaliteit.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en goed eten, prima gekruid en alles was warm. Personeel is super vriendelijk en bezorging was snel!

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk, snelle levertijd

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, snelle bezorging, kan niet anders zeggen dan Top!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb verschillende gerechten besteld en het was heerlijk en vers. Bezorging was ook snel!

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel lekker gesmuld, super!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb op 3 juli een bestelling gedaan. Na heel lang wachten heb ik gebeld en toen bleek dat het restaurant gesloten was wegens vakantie. Het bedrag is wel van mijn rekening afgeschreven. Hoe krijg ik het geld terug?

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja. Besteld, betaald maar ze bleken gesloten wegens vakantie.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van de lava grill burgers, geweldig lekker!

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lava hamburgers zijn werkelijk een heerlijke verrassing, super!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk altijd op tijd en lekker warm de pizza. top jongens ga zo door!

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet best, de koteletten waren doorbakken alsof je een winterband aan het eten was. Patat was koud en half gebakken. de bezorger was 30 minuten te laat zonder even telefonisch contact op te nemen. de miegrill was smakeloos. Eindresultaat; meer dan de helft weg gegooid van een bestelling van 75,22 (tip; zorg dat je minder gerechten op je menu kaart hebt en die met liefde bereid.)

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op de hoogte gehouden over de bezorging. Pizza Calzone was heel lekker. De grote japsalaon was helaas niet groot. Die smaakte wel prima maar van groot verwacht je echt veel meer dan wat er nu geleverd was.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker Pizza en snel bezorgt

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk en mooi op tijd

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PERFECT!!

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service en topeten!

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De best!!?????

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 minuten te laat bezorgd. Pizza zelf was groot, lekker en warm! Knoflooksaus is zwak, geen knoflook te proeven. 0,05 centje voor tasje op bon, ik heb geen tasje erbij gehad.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Ik heb zaterdagavond 16-06 om 20:26 eten besteld.. voor €19.28 ( betaald via ideal ) mijn bestelnummer was ; 06757LVS Nu bleek dus dat jullie gesloten waren, en ik dus mijn eten nooit heb gekregen.. Ik heb zondag even gebeld en de persoon aan de telefoon zou het allemaal regelen.. maar ik heb er nog steeds niets van gehoord.. Zouden jullie het alsnog willen regelen?

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Allahoemma baarik!

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zeker aan te raden eten is heerlijk en vriendelijk personeel.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van kwaliteit, smaakvol ruime porties bravo!

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel bezorgd

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, op de patat na, veel te slap. Maar er was een fout gemaakt dus kwamen we een osdorper te kort, kan gebeuren natuurlijk, maar dan wordt dit na ruim een uur na bezorgd. Dat kan dus niet vind ik. Er is een fout gemaakt dus dit moet echt zo snel mogelijk opgelost worden en niet na 5 kwartier. Dat was een beetje mosterd na de maaltijd.

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde in totaal 1 uur en 15 minuten. dit op een woensdag avond. vervolgens een kwart bakje pasta gekregen erg jammer. je betaald de volle prijs dus dan verwacht je wel een vol bakje. en voor een tonijnsalade is het raar dat ee geen tonijn in zit. eten was erg koud. opnieuw thuis opgewarmd.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde 1.5 uur. Veel te lang. Ik had aangegeven met hoeveel geld ik zou betalen, maar de bezorger had geen wisselgeld. Hij kwam pas 2 uur later wisselgeld brengen. Pizza’s smaakten goed. Maar de ervaring was minder.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Aardige bezorger.

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik vond het lekker, had er net zin in!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's lekkere patat en ook pasta's zijn goed! Ik vind ze ook goedkoop en dat voor zo'n goeie kwaliteit ik raad het iedereen aan!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super producten en een snelle ĺevering

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, goed warm en erg lekker. Top als altijd.

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging laat en vlees en patat niet lekker.

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaghetti met kip in roomsaus,was erg lekker

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was zeer koud eigelijk gewoon niet gebakken en eten was zeer weinig gebeld naar de zaak toen nieuwe bestelling gekregen was ook niet goed maar ergens anders eten bestelt

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet te eten.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede service!

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en lekkere pizza ( fruit de mare) en Calzone ( shoarma) . De eten werd snel ( eerder dan vermeld en warm bezorgt. We hebben heerlijk genoten en buikje was helemaal vol. Ze zijn het geld waard.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit en prima bezorging .

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was helaas niet compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed zoals altyd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima. Pizza was alleen niet warm.

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer besteld en weer verkeerd bestelling gekregen. Ik vroeg om pasta zonder kaas. Maar we krijgen met. En we krijgen zout met pasta. Was niet te eten. Terwijl altijd als ze bestelling wel goed hebben het lekker is

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker..

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en een dubbele burgermenu genoeg voor 2

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vlot en goede maaltijd.

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wel lang tot dat het eten er was. Het eten was lauw

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza. Had iets warmer gekund maar dat deed niets af aan de smaak. Ook op tijd bezorgd binnen de aangegeven tijd.

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervlot en vers eten.Lekker.

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed gevulde pizza's voor een scherpe prijs. Bestelling en bezorging zijn erg goed verzorgd, ze bezorgen sneller dan ze aangeven.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en het eten was ruim op tijd

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim binnen de beloofde tijd, warm en lekker.

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel lekker... maar i.p.v. Hamburger een kipburger geleverd???? Jammer!!!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere goed gevulde calzone pizza voor een nette prijs. De bezorger was mooi op tijd en vriendelijk. Eerste dat ik er besteld heb, de eerste indruk is erg goed.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker en altijd ruim op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spicy kipburger genomen. Lekker zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg een melding dat ik mijn bestelling rond 21:45 - zou krijgen. Om 21:15 stond er een bezorger voor mijn deur met een super warme bestelling. En het was zoals altijd heeerlijk!

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goedkoop eten. Altijd een vriendelijk onthaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet zo tevreden als gewoonlijk.. -Koude, slappe patatjes -Drinken vergeten -Te warm ingepakte burgers; nat en veel saus. -55 minuten wachten op 4 burgers...? Misschien was het vandaag druk, ben normaal meer dan tevreden!

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en eten is ook lekker. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor weinig. Leuke en overzichtelijke App.

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, top!

, 26-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. Keep going!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!!!!!!!, erg vriendelijk, snel, zeer klantvriendelijk!

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.22 een bevestiging van de bestelling gekregen, bestelling is nooit geleverd. Flink pissig en hongerig nu om 20.47

Reactie van Steakhouse Pizzeria Osdorp:Beste mevrouw de Koning, Ons welgemeende excuses voor het ongemak. Door een technische fout was de site niet goed afgesloten, waardoor er bestellingen werden aangenomen terwijl we gesloten waren. Wij hebben u telefonisch proberen te bereiken, maar zonder resultaat. We hopen u in de toekomst te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Steakhouse Pizzeria Osdorp

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag besteld via de site na langer dan een uur niemand gekomen. Na 10x bellen niemand opgenomen Toen ben ik er heen gegaan en vervolgens zie ik op t raam staan dat ze in de ramadan zijn gesloten!!! Terwijl ik al betaald had en nog erop had gerekend tijdens de ramadan.

Reactie van Steakhouse Pizzeria Osdorp:Geachte heer/ mevrouw Asli, Ons welgemeende excuses voor het ongemak. Door een technische fout was de site niet goed afgesloten, waardoor er bestellingen werden aangenomen terwijl we gesloten waren. Wij hebben u telefonisch proberen te bereiken, maar zonder resultaat. Wij zullen de betaling z.s.m. corrigeren. We hopen u in de toekomst te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Steakhouse Pizzeria Osdorp

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten. Jullie zijn een verrijking voor Gouda.

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en weer snel bezorgd en super lekker .

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed belegde pizza's. Binnen het uur geleverd zoals aangegeven in de bevestingsmail. Bij het uitpakken bleek er 1 pizza meer geleverd dan besteld. Vleesschotels en salades ook prima. Enige minpuntje was dat de friet wat slap en al afgekoeld was, maar goed dat is natuurlijk ook lastig als het bezorgd wordt. Al met al vonden wij de prijs/kwaliteit erg goed.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke service en heerlijk eten.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd was heerlijk!

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Vriendelijk personeel 10/10